2
Time Machine'in her yedeklemesinde bile bir klasörü nasıl silebilirim?
Kişisel belgeler içeren bir klasörün hala ana diskimde olduğunu fark ettim. Kişisel diskime kopyaladım (şifre korumalı), ancak Time Machine'in yıllar içinde yaptığı çoklu yedeklemelerde saklanan kopyaları da silmek istiyorum. Mümkün mü?