1
Hesabımı sildiğimde Geri Dönüşüm Kutusu'ndaki dosyalara ne olur?
Windows 7 bilgisayarımda UserA ve UserB olmak üzere iki hesap vardı. UserB Geri Dönüşüm Kutusunda dosyalar vardı, daha sonra UserA olarak giriş yaparken bu hesabı sildim. UserB'nin Geri Dönüşüm Kutusu'ndaki dosyalara ne oldu? Onları nasıl kurtarabilirim?