1
İOS yükseltmeden önce iPad 2'yi senkronize edin
iTunes, bir mesaj açar ve satın alınan uygulamalar nedeniyle iOS'u 4.3.3'e yükseltmeden önce iPad 2'yi senkronize etmenizi ister. Senkronizasyondan sonra, iTunes’tan satın alınan uygulamaları gördüm, o ücretsiz olanları görmedim. Bu, yükseltme işleminden önce iPad 2'yi senkronize etmezsem, yalnızca satın alınan uygulamalar iPad 2'den kaldırılacak mı?