1
Paylaşılan bir fotoğraf akışını tek bir cihazdan nasıl kaldırırım?
Yer kazanmak için bir cihaza abone olduğum bir fotoğraf akışını kaldırmak istiyorum ancak diğer cihazlarımda tutmak istiyorum. Bunu nasıl yaparım?